dijous, 18 d’octubre del 2012

NOMÉS DEPÉN DE TU

Hola de nou bloggers!


A continuació us deixem l'enllaç del nostre projecte final, esperem que us agradi i que el nostre missatge arribi a tots vosaltres. 


http://www.pixton.com/es/embed/a51ygt69


Recordeu que podria ser pitjor. 
NOMÉS DEPÉN DE TU.


16 comentaris:

  1. Teniu molta raó, no es pot publicar tot al facebook (o a altres xarxes socials) perquè mai se sap qui ho pot llegir per aprofitar-se'n.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això mateix, el problema no és només que la gent pugui saber coses de la teva vida privada, sinó que les pot utilitzar en contra teva.

      Elimina
  2. No veo bien la historieta, mas que nada, porque el chico que roba el movil tanto puede haberlo visto en clase, como puede haberlo visto en el pasillo cuando la "victima" se lo enseñaba a sus amigos, aun así, el mensaje está claro

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias por la crítica, lo tendremos en cuenta (:
      De todas maneras, nos alegra saber que el mensaje ha quedado claro, pues la historieta no es más que un ejemplo.

      Elimina
  3. Que original la historieta!
    Gràcies al vostre treball els nens/es podran reflexionar sobre ells mateixos i aprendre que a vegades no cal publicar-ho tot al facebook :)

    ResponElimina
  4. Realmente las redes sociales están haciendo mucho daño. No nos damos cuenta, pero dejamos en la "red" demasiada información que en un futuro nos va a perjudicar.

    El chico del móvil ha aprendido la lección, la próxima vez no pondrá ese tipo de información a la vista de todo el mundo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En efecto, a veces inconscientemente damos a conocer al mundo información de nuestras vidas que debería ser más privada. Esperemos que nuestro mensaje llegue a los más jóvenes e inconscientes.

      Elimina
  5. Tan original com real, s'ha d'anar amb molt de compte amb el que publiquem a les reds socials. Enhorabona pel bloc i pel projecte. Esperem la vostra visita al nostre blog.

    Les Xarxes Socials

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies. Tant de bo el missatge arribi a aquelles persones que són usuaris a xarxes socials per a que tinguin en compte la nostra advertència.

      Elimina
  6. Està molt bé la història, amb un exemple senzill deixeu molt clar que s'ha de vigilar el que publiques a les xarxes socials.

    Ens agrada molt el vostre bloc!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! Que quedés clar en pocs passos era el nostre objectiu!

      Elimina
  7. Molt bona representació, en aquestes imatges es veu clarament el que pot passar si no utilitzem les xarxes socials correctament, hem d'apendre a no fer públic qualsevol informació.

    Esperem que els infants aprenguin amb aquesta vinyeta!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això esperem!! Que molts infants aprenguin la lliçó abans de cometre qualsevol errada publicant informació innecessària a les seves xarxes socials.

      Elimina
  8. La veritat és que les xarxes socials només porten problemes i més quan les utilitzen nens i nenes que són tan innocents... estic molt d'acord amb vosaltres i us animo a continuar així.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser no tot són problemes, perquè tenen avantatges, però fent-ne un mal ús els problemes poden arribar a ser molt greus i s'ha d'anar amb compte.

      Elimina