dimarts, 16 d’octubre del 2012

Ciberassetjament

En l'última classe pràctica vam estar parlant sobre el ciberassetjament, vam haver de fer una petita discussió sobre aquest tema. En resum, vam arribar a la conclusió que:
-En internet hi ha moltes xarxes socials on tothom pot entrar i manipular la teva informació.
-Les coses que la gent fa/diu per internet ens afecten directament.
-Cada vegada aquest tipus d'abús és més freqüent i pares i educadors han de saber adonar-se per tal de frenar-ho a temps... però sobretot s'ha de conscienciar els joves, que són (en majoria) les víctimes.

Per aquest motiu, us deixem un SlideShare de conscienciació sobre aquest tema.





Aprofitem aquesta entrada per recomanar-vos que llegiu una entrada anterior que vam fer sobre aquest mateix tema, per tal que obtingueu encara més informació:
Cyberbully


6 comentaris:

  1. Aquest SlideShare está realment bé ja que proporciona unes plataformes de contacte per a denunciar la seva situació i això faría que les persones qui ho sofren tinguin un recolç i una ajuda que, ja sigui per vergonya de reconeixer que abusen ell/a o per desconeixement d'on el/la poden ajudar, no han rebut abans.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest és el nostre objectiu. Conscienciar a les persones que utilitzen aquestes xarxes socials i proporcionar seguretat a les persones que l’utilitzen de manera inadequada, fins al punt de sentir-se identificat amb la nostra entrada d'avui.

      Elimina
  2. És realment molt trist que cada vegada hi hagin més i més casos de ciberasetjament. Trobo genial aquesta idea de conscienciar la gent jove, tan de bo aquest slideshare arribi lluny!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així és, tan de bo arribi a tots els joves amb problemes d'aquest tipus!

      Elimina
  3. Ens ha agradat el vostre ppt és molt clar i amb aquests petits passos és com hem de conscienciar als nostres infants i joves

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, entre tots hem de fer tot el que estigui a les nostres mans per ajudar als infants i joves afectats.

      Elimina