dimarts, 9 d’octubre del 2012

Resultat enquesta sobre la Vaga General d'Estudiants



Hola bloggers! 

La nostra entrada d'avui englobarà un petit comentari sobre les dades obtingudes amb la vostra resposta a l'enquesta de la Vaga General d'Estudiants dels dies 16, 17 i 18 d'octubre.

De les 30 votacions obtingudes, el nombre de 13 visitants (43%) ha escollit estar d'acord amb els motius de fer-nos escoltar però a la vegada, no es manifestaran i no faran saber de la seva opinió a la resta del poble. Seguidament, 9 dels vostres bots (30%) ha estat per a l'opció " Estic d'acord, però no crec que serveixi ". És a dir, 9 de vosaltres torneu a estar d'acord amb els motius però alhora penseu que tant si ens manifestem com si no, aquesta manifestació serà nul·la. De les respostes que heu escollit, la casella que comporta una manifestació durant aquests tres dies que s'imparteix la vaga ha estat seleccionada per 8 persones (26%). Afortunadament, ningú de vosaltres hi està en contra de fer respectar els nostres drets, així com tothom aprecia l'oportunitat de poder realitzar els vostres estudis acudint a classe diàriament. 


Un cop més, gràcies per la vostra col·laboració i per aportar al nostre blog el vostre granet de sorra. Ens agradaria que com a comentari argumentéssiu la vostra casella escollida, fins la propera!




8 comentaris:

  1. Sóc una persona que va escollir l'opció "Estic d'acord, però no crec que serveixi"
    Sincerament dic que no servirà (i espero equivocar-me) perquè ja s'han fet moltes altres vagues en contra de totes aquestes coses i NO s'ha aconseguit RES.
    És una mica trist, lluitar i lluitar i no treure benefici, tot i aíxí sortirem al carrer i intentarem unir-nos tots per fer-nos més forts i que ens sentin.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Rendir-se mai ha estat una opció. No hem de perdre l'esperança de que tard o d'hora les injustícies seran eliminades i que tant el nostre present com el nostre futur educatiu millorarà tot i que avui dia els resultats no siguin massa òptims

      Elimina
  2. El dret a vaga és un dret fundamental de l'estudiant (i de tots el sectors en general) així que hi estic totalment d'acord, i em manifestare.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si tots lluitessim pels nostres drets i les nostres veus s'escoltessin per sobre els polítics que volen allunyar-nos del nostre futur, potser tant el present com el que està per arribar seria menys greu.

      Elimina
  3. Jo estic totalment d'acord amb la vaga però no em manifestaré ja que no serveix de res manifestarte si als qui va dirigida no et fan cas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser tens raó i les nostres manifestacions ara per ara no serveixin de res, però arribarà un moment, o això esperem, que de tant manifestar-nos per fi ens fassin cas. No em de perdre l'esperança, estem parlant del nostre futur educatiu i professional.

      Elimina
  4. Doncs si s'ha de fer alguna cosa, el que s'hauria d'haver fet es anar-hi TOTS!!! QUEDAR-SE A CASA O ADELANTAR FEINA TAMPOC SERVEIX DE RES!!!

    ResponElimina